Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden – Studio Kinderwens

Auteursrecht
Niemand mag zonder toestemming van Sjors Veenendaal het werk van Studio Kinderwens verveelvoudigen en/of openbaar maken.

Betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Studio Kinderwens zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen.

Bezorgkosten
Studio Kinderwens brengt een bijdrage in verzendkosten in rekening. De hoogte voor verzending in Nederland bedraagt € 3,95 per bestelling. Voor brievenbuspost geldt een lager bedrag naar gelang het gewicht van het pakket. Voor bestellingen boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor landen buiten Nederland gelden andere verzendtarieven.

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van het bestelformulier krijgt u per e-mail een bevestiging van de bestelling. Zodra het verschuldigde bedrag binnen is, worden de bestelde artikelen binnen 3-5 werkdagen verzonden. Studio Kinderwens gebruikt de opgegeven tekst van het bestelformulier en is niet verantwoordelijk voor daarin gemaakte fouten van klanten. Aan het tijdig niet doorgeven van veranderingen of eventueel herstel van deze fouten kunnen kosten verbonden zijn. Doorgaans bestaat dit uit het opnieuw betalen van de verzendkosten (Let op, ook bij een order met gratis verzending bij aanvang). Indien er artikelen beschadigd aankomen of als er artikelen uit het pakket missen, dient dit binnen 7 dagen vanaf aankomst van het pakket gemeld te worden aan Studio Kinderwens.

Retourneren
Als een artikel bij aankomst niet naar wens is, kun je het retour sturen. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail waarin je vermeldt dat je het artikel retour wilt sturen. Daarbij vermeldt je de reden van retour en het ordernummer. Het artikel moet binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd verzonden worden. De klant betaalt zelf voor de retour-verzendkosten. Als Studio Kinderwens het artikel goed retour heeft ontvangen wordt het bedrag binnen 7 dagen teruggestort.
Studio Kinderwens behoudt zich voorts het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade ten gevolge van onzorgvuldig van het verpakken van het product, of de goederen niet in de originele verpakking en verzenddoos retour zijn gezonden. Dit geldt tevens voor de situatie waarbij het retourneren van de artikelen niet zijn gemeld via email of te laat zijn geretourneerd. Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke aankomen, maar enkel voor consumenten.

Schade/Defect
Mocht een artikel defect bij u aankomen, neem dan eerst contact met ons op, stuur ons foto’s van het product, de verpakking en de verzenddoos. Stuur het artikel niet aan ons retour. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Studio Kinderwens.

Garantie
Studio Kinderwens staat er voor in dat de geleverde producten dergelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen en kleine verschillen in het ontwerp. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage, het niet in acht nemen van onderhoudsadvies of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant, vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Studio Kinderwens is niet gehouden aan het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan: ernstige bedrijfsstoringen en transportstagnatie.

Privacy
Studio kinderwens geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Studio Kinderwens gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestelling.

Promotionele doeleinden
De artikelen die bij Studio Kinderwens gekocht zijn mogen niet ongevraagd voor promotionele doeleinden gebruikt worden en daarna geretourneerd worden. Indien wij merken dat de klant onze artikelen hiervoor gebruikt en daarna retourneert, zullen wij de kosten die door ons gemaakt zijn in rekening brengen.

Bedrijfsgegevens
Naam: Studio Kinderwens
E-mailadres: sjors@studiokinderwens.nl
©™ Studio Kinderwens® 2021