Tarieven

Counseling

Een individueel counselingsgesprek is een één-op-één gesprek. Voor het gesprek vraag ik je om een vragenlijst in te vullen, waardoor ik een beter beeld van je situatie krijg. Tijdens het gesprek zorgen we er samen voor dat we je vraag of vragen helder formuleren, zodat we daar mee aan de slag kunnen.

Een individueel coachgesprek bedraagt € 100,- incl BTW. Deze gesprekken zijn één op één.*

Als je een coachgesprek wilt met meerdere personen, vraag ik jullie allemaal om vooraf een vragenlijst in te vullen ter voorbereiding op het gesprek. Tijdens het gesprek zullen we gezamenlijk onderwerpen bepalen, waar we verder op in kunnen gaan.

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Afhankelijk van de vraag bepalen we samen of er meer gesprekken nodig zijn.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW.

 

Pakket

Vaak is er behoefte aan meerdere gesprekken gedurende een traject. 

Bijvoorbeeld in de oriënterende fase, waarin wensouders en draagmoeders elkaar beter leren kennen en graag de zaken op een rij willen zetten. In deze fase adviseer ik om 3 gesprekken in te plannen. Het eerste gesprek is met de wensouder(s), het tweede gesprek is met de draagmoeder (en haar partner) en het derde gesprek is met zowel de wensouder(s) als met de draagmoeder (en haar partner). Als er ook een eiceldonor betrokken is in het traject komt er een los gesprek voor de eiceldonor (en haar partner) bij.

Wellicht kan er nog een gesprek voor- of tijdens de zwangerschap volgen, om de behoeftes, verwachtingen en eventuele angsten rondom de bevalling uit te spreken. Of dat je weinig ruimte voelt voor je wensen en verwachtingen en misschien verdrietig, teleurgesteld of boos bent.

Daarom bied ik pakketten aan, zodat je gedurende het hele traject een vangnet hebt om op terug te vallen.

Wil je een pakket op maat? Stuur me dan even een mailtje via sjors@studiokinderwens.nl.

De gesprekken worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar, ook niet als je aanvullend verzekerd bent.