Tarieven

Counseling

Een individueel counselingsgesprek is een één-op-één gesprek. Voor het gesprek vraag ik je om een vragenlijst in te vullen, waardoor ik een beter beeld van je situatie krijg. Tijdens het gesprek zorgen we er samen voor dat we je vraag of vragen helder formuleren, zodat we daar mee aan de slag kunnen.

Een individueel counselingsgesprek bedraagt € 125,- incl BTW. Deze gesprekken zijn één op één.*

Als je een counselingsgesprek wilt met meerdere personen, vraag ik jullie allemaal om vooraf een vragenlijst in te vullen ter voorbereiding op het gesprek. Tijdens het gesprek zullen we gezamenlijk onderwerpen bepalen, waar we verder op in kunnen gaan.

Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Afhankelijk van de vraag bepalen we samen of er meer gesprekken nodig zijn.

Gesprekken in de avond zijn op aanvraag. Daar komt een toeslag van € 25,- per gesprek bij en zijn uitsluitend digitaal via beeldbellen. #Update: momenteel zijn de avondplekken niet beschikbaar.

Het maken van een verslag van de gesprekken is ook mogelijk. De kosten daarvoor zijn € 125,-. Hierin zal ik het verslag maken, dan naar je/jullie toesturen ter inzage/goedkeuring om het vervolgens te finaliseren. Vraag voorafgaand aan het gesprek als je hier interesse in hebt, dan bespreken we samen de voorwaarden.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW.

Pakket

Vaak is er behoefte aan meerdere gesprekken gedurende een traject. 

Bijvoorbeeld in de oriënterende fase, waarin wensouders en draagmoeders elkaar beter leren kennen en graag de zaken op een rij willen zetten. In deze fase adviseer ik om 3 gesprekken in te plannen. Het eerste gesprek is met de wensouder(s), het tweede gesprek is met de draagmoeder (en haar partner) en het derde gesprek is met zowel de wensouder(s) als met de draagmoeder (en haar partner). Als er ook een eiceldonor betrokken is in het traject komt er een los gesprek voor de eiceldonor (en haar partner) bij.

Wellicht kan er nog een gesprek voor- of tijdens de zwangerschap volgen, om de behoeftes, verwachtingen en eventuele angsten rondom de bevalling uit te spreken. Of dat je weinig ruimte voelt voor je wensen en verwachtingen en misschien verdrietig, teleurgesteld of boos bent.

Ook als je vastloopt in gevoelens en gedachten kan ik je wellicht helpen door middel van het aanbieden van ACT-therapie.

De gesprekken worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar, ook niet als je aanvullend verzekerd bent.

Winkelwagen